My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Menyediakan kelengkapan barangan Kekabu 100% Asli & Padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan!

HALLUUUUU!!

❤بِسْـــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم❤

JUMPER LADY GEGE DISINI PULAK YA! MEH! MEH! BACE KISAH NGARUT KITEE!!

COUNTING THE DAYS....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Little JuNiORRR!!!

pregnancy calendar

Tuesday, September 29, 2009

UMIE TUNANG

Alhamdulillah.. aku seronok sangat,, best fwen aku dari aku form 4, Umie Shahidah @ CikPingu telah selamat melangsungkan pertunangannya dengan Mohd Termizi @ Mizie.. dahlame dowang nie kawan, akhirnya, jodoh kan? jodoh menemukan dowang.. hehe..

Majlis start pukul 1130 am.. tapi aku datang dalam pukul 945 am camtu.. hari tu aku tolong umie amik pic majlis tunang die .. cantik tak cantik, aku x sure la.. nanti aku upload kan pic tunang die, kowang komen la hasil keje aku tu yer..

Mase majlis tu, aku agak kelam kabut sikit la kesana kemari nak amik gambar die.. kejap ketengah, kejap ketepi ruang tamu, kejap kebelakang, kedepan.. hehe.. tapi alhamdulillah.. sumenyer berjalan dengan lancar..

Tapi Umie @ CikPingu nie, memang berseri sangat mase majlis tunang die.. agaknya seri tunang kut.. Tapi aku macam sebak lak.. bukan ape.. terharu, satu2nya kawan baik aku, dah pun melangsungkan pertunangan dia... setahun lagi die dah nak kawin.. terbang ke sarawak lak.. tinggallah aku sengsorang kat sini... hurm... ape2 pun, aku bahagia sangat ko dah tunang mie! TAHNIAH!

oklah, nanti aku amik pic dari umie, aku upload lagi yer.. nie aku upload sikit je dulu dr kamera handphone aku k...


















2 comments:

cikpingu said...

sila btul kan nme mizie.. bukan ahmad..mohd k

meladygege said...

oh silap daa...