My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Menyediakan kelengkapan barangan Kekabu 100% Asli & Padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan!

HALLUUUUU!!

❤بِسْـــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم❤

JUMPER LADY GEGE DISINI PULAK YA! MEH! MEH! BACE KISAH NGARUT KITEE!!

COUNTING THE DAYS....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Little JuNiORRR!!!

pregnancy calendar

Thursday, September 3, 2009

ANDRIAN BAND - SATU HARI LAGI

***p/s : Lama da xdengar lagu nie kan??
Kalau ada satu hari lagi
Ruang dan waktu yang kumiliki
Kalau ada satu hari lagi
Mungkin kelmarin kau takkan pergi

( korus )
Memang salah ku
Maafkan aku
Biarlah semua berlalu, dan ku
Hampir terlena dengan lalaiku
Menghayun buaian asmara mu

Kalau ada satu hari lagi
Akan ku hangatkan kedinginanmu
Kalau ada satu hari lagi
Renunglah mataku untuk hakiki

( ulang korus )

Jangan dihakis sisa-sisa
Apa yang masih ada
Belum masanya
Untuk aku melepaskan jemarimu
Aku merayu

Kalau ada satu hari lagi
Berikan diriku kepastian mu
Kalau ada satu hari lagi
Segala kucurah adalah janji

( ulang korus 3X )

Kalau ada satu hari lagi
Ruang dan waktu yang kumiliki
Kalau ada satu hari lagi
Renunglah mataku untuk hakiki

9 comments:

Himynameiszuan said...

thanx a lot kerna igt kn this song..

good job!!!

Anonymous said...

andrian!!hehe mmg minat band ni sbb lagu ni..tp ada satu ni je lepas tu terus sepi..minat time andrian masa kecik2 dulu nynyi ngn adik dia..hehe

SM

meladygege said...

hehe,, tanx alot zuan!! lagu nie best kan?? lagu2 andrian band sume best2!!

meladygege said...

SM,, tanx awak! rajin awak tengok blog kita kan?? hehe.. ade satu lagi lagu, MAAFkan AKU.. nnt kita upload eh..

Anonymous said...

a'ah..saya lupe, dulu ada kaset dia..hehe..dua lagu tu mmg layan laa..tp nape dorg tak femes ek?

~listening tu Kerispatih - Demi Cinta(pernah karoke lagu ni) best giler..what ever for our love one

SM

meladygege said...

SM ` tula kan.. napela dowang tak femes kan.. tp kengkadang susah la nak carik dowang punye lagu mase karaoke... geram je..

lagi satu, kita memang minat lagu2 indon band.. xtau nape.. lain dari yang lain la.. lagi2 lagu kerispatih.. best giler!!

Anonymous said...

haha..awak kene dengar suara anak malaysia nynyi lagu ni(kerispatih)..mesti tangkp cintan punyerr..

SM

meladygege said...

yeke?? kat mane nak dengar tuu??

Anonymous said...

kat karoke laa..hehe

SM