My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Menyediakan kelengkapan barangan Kekabu 100% Asli & Padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan!

HALLUUUUU!!

❤بِسْـــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم❤

JUMPER LADY GEGE DISINI PULAK YA! MEH! MEH! BACE KISAH NGARUT KITEE!!

COUNTING THE DAYS....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Little JuNiORRR!!!

pregnancy calendar

Thursday, September 3, 2009

BUKAK POSE NGAN BLOGGERS!!



hehehe.. aku bukan nak jemput bloggers bukak pose ngan aku la.. tapi aku nak cite aku bukak pose ngan bloggers- iaitu cousin aku sendirik-Along Suraya, best fwen aku-Umie, Mastura ngan bf die, & ngan sape ntah aku tak kenal! DIULANGI ye aku tak kenal.. lagi sekali DIULANGI ye, aku tak kenal.. (hahaha!!! padan muke ko! ayat ko jadik bahan aku! hahaha!!!)- ikhwan ler.. haha.. sian lak kalo x sebut name ko kat sini kannn... hahah..

btw, CIK PINGUU, name restoran tu bukan restaurant shushah nak shebut yer! name restaurant tu VICCHUDA la giler! hahaha... bongok la ko nie mie! hahaha... aku da bape kali bgtau cikpingu nie, nak bukak pose kat restaurant sebelah PakLi Kopitiam kat sec 7.. bukan dekat PakLi! DIULANGI ye, bukan di PAKLI! hahaha...

kitowang order makan kul 4.30ptg, pastu, kitowang berpecah.. aku ngan Along gie Alam Sentral.. repair hp aku nie sebelum aku menghempaskannya sekali lagi.. aku repair charger port je.. kene RM50.. okie dah! hehe.. pastu sian Along.. nak beli broadband, tapi pastu gie kuarkan duit.. dala sepanjang2 baris,, bila naik balik, dengan selambernyer, orang Maxis Broadband tu da balik! hahaha... ciannn...

Mase tu, umie gie amik Ikhwan kat Komuter Shah Alam.. DIULANGI yer kat komuter Shah Alam.. pastu dowang pie jenjalan kat Ole-Ole sec 18... pastu dekat waktu nak buke pose, barula memasing berjumpe... mase aku datang, dowang da sampai da.. Maklumla, aku kan ADUN Facebook... VIP datang lambat sikit la.. hihi..

mase tu, kitowang order Ikan Siakap 3 Rasa, Kailan Ikan Masin, Tomyam Campur, Udang Goreng Tepung, lagi ape eh.. tu je rasenye.. okla.. meh tengok pic2 nie... DIULANGI! meh tengok pic2 nie..



yang nie aku punya!



yang nie pun dah reserved aku punya!



haa.. nie name nye AIs kosong @ skyjuice @ plain water... haa.. yang nie dowang punyer!



yang nie memasing punya (air owang kaye)



nie ler meja makan beradab kami..



nie ler ikhwan.. DIULANGI yer! nie ler ikhwan..



nie le MELADYGEGE.. ha.. licin kan pinggan aku?



nie cikpingu si lesung batu.. eh! pipit!



mastura ngan boipren dier!



meladygege ngan Along Suraya



sesi berpitcha bermula.. DIULANGI ya.. bermula!




ngan cousin aku..



aku da kene reserved la weh... xleh book dah! haha..

15 comments:

ikhw@n[j@mil]™ said...

wei..aku nak royalti...
ayat aku byk sangat dalam blog ni DIULANG aku nak royalti....

meladygege said...

muahahaa!!! ko tunggu la royalti ko tuh!! hahaha...

Anonymous said...

pic last kelako...xleh nak amik dah erk..klu org yang reserve tue cancel gtau erk..sebab kite lak nak reserve....hehe..amik trus lah..hahaha..aidiel

meladygege said...

hahaha!! banyak lah! tapi pic tuh best kan? hehe..

Anonymous said...

best2..kelako giler tajuk tuh n tomei..haha..ish..tol lah..serious nie..klu org yang reserve 2 cancel..kite nak reserve lak tau..ini bukan cobaan,tp benar2(dialog pendekar bujang lapok)...hehehe...aidil

meladygege said...

amboih.. desperate nye awak nie?! carik la owang lain..

Anonymous said...

hehe..mesti kalau letak kat tempat iklan ni ramai yg waiting list..
next!!!

meladygege said...

huhu... sape tu?? nape tak tulis name?? waiting list?? xde maknenye! hehe..

cikpingu said...

haha.. mmg sengal post ko ni nok..
bodo ko..yeke ko xckp psl restaurant 2..diulangi restaurant 2..hahahah...nama itu.. diulangi nama itu..

pstu pling best..blik2 aku kol bf aku.. kne sound sudah..huhu die jeles la plk..waaaaa.. xshuke nk phujukk dierrr..waaaa

meladygege said...

hahaha!!! yela aku tak cakap la giler! di ulangi! tak cakap la giler! hahaha...

padan muka kooo!! mestilah die jeles! haha...

Anonymous said...

xmo2...yang laen xbest cam awak..xmo2..;)
AidIeL

Anonymous said...

tasha bukak la satu borang utk waiting list tu..mesti penuh tak cukup kertas t..haha

SM

meladygege said...

hahaha.. dah! dah! jangan nak merapu! btw, SM, kita banyak kali tanye awak nie sape??

Anonymous said...

SM=Tan Sri SM Salim kot..awak tanye sure xder nye..
asik cakap merapu je..klu btol2 camner?*wink2...AiDiEL

meladygege said...

dah! dah! dah! malas layan soalan merapu neh! RIMAS!