My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Menyediakan kelengkapan barangan Kekabu 100% Asli & Padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan!

HALLUUUUU!!

❤بِسْـــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم❤

JUMPER LADY GEGE DISINI PULAK YA! MEH! MEH! BACE KISAH NGARUT KITEE!!

COUNTING THE DAYS....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Little JuNiORRR!!!

pregnancy calendar

Monday, March 29, 2010

I MISS YOU!

ANYONE ELSE BUT YOU by Moldy Peaches

You're a part time lover and a full time friend
The monkey on you're back is the latest trend
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you...

I kiss you on the brain in the shadow of a train
I kiss you all starry eyed, my body's swinging from side to side
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you....

Here is the church and here is the steeple
We sure are cute for two ugly people
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you...

The pebbles forgive me, the trees forgive me
So why can't, you forgive me?
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you....

I will find my nitch in your car
With my mp3 DVD rumple-packed guitar
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu du

Up up down down left right left right B A start
Just because we use cheats doesn't mean we're not smart
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

"You are always trying to keep it real
I'm in love with how you feel
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you..."


We both have shiny happy fits of rage
You want more fans, I want more stage
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Don Quixote was a steel driving man
My name is Adam I'm your biggest fan
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Squinched up your face and did a dance
You shook a little turd out of the bottom of your pants
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu du
But you.......



Sunday, March 28, 2010

KENAPEE?? SAYER TERKILAN........

kenapa dah lama awak tak lawat sy? dah sebulan kita tak jumpe.. sy tau bulan nie bulan busy bagi awak... tp sy sakit... kalo tak kene gaya, mungkin now sy dah xde dah nak tulis kat blog nie lagi... tapi nape tak tengok sy....

sy bagitau sy kene denggi aritu pun, at the end of the day baru awak tanya khabar sy... nape camtuu.. sy tau awak sibuk... bukannya sy tak faham... tapi ntahla... rasa cam untuk hari tu, awak la orang yang terakhir yang tau keadaan sy... sy sedih la... nanti kalo sy cakap ngan awak, nnt sy kene marah balik... sy bukan nak buat awak marah... tp lebih baik sy luah kat sini je, biar dapat all out.. nnt mungkin baru awak dpt betul2 faham...

sedih la awak sempat lagi main futsal aritu... sy tak kisah pun.. tp nape x call langsungg.. sy kecik hati tau.. tunggu awak call nak tanya khabar sy, tunggu awak call nak awak tanya keadaan sy... tapi takde... itupun lepas sy msg awak, baru awak reply, n reply n reply tanya khabar sy.. alhamdulillah.. mujur awak tanya gak kan.. tp sy tetap terkilan la...

pastu sy dah sihat sikit, pastu janji nak jumpe.. tapi tak jadi2 jugak.. sy tak kisah awak ada event.. tp janji nak jumpe pas event, tp tak jadi jugak... sy kate xpelah, mungkin awak pun penat.. pastu nak jumpe arini, tapi ditakdirkan arwah pakcik sy pulak meninggal mengejut... so, nak taknak memang terpaksa batalkan la kan... minggu nie pun janji nak jumpe.. maksud sy esok... tp tak jadi jugak.. sy pulak dah makin sihat.. tapi awak still tak jenguk sy jugak.. ape nie!

sampai luka sy dah nak baik, lebam sy dah makin hilang, tapi awak tak sempat jugak nak tengok luka-luka amik darah tu... awak tengok pun melalui pic2 yang sy upload dlm fb.. sy bukan nak sangat awak tengok luka2 sy.. sy cuma nak mengadu je.. nak cite kat awak.. nak tunjuk kat awak.. senang cite, sy nak manja2 la ngan awak, lg2 bila sy sakit nie.. sy nak perhatian dr awak.. tapi awak buat macam hari2 biasa je..

sy kecik hati wak... sy tau, pas bace entry nie, mesti awak call sy, tegur sy.. sy nak bgtau awak, selama nie sy x sempat nak luah pasal nie kat awak, jadi sy luah kat sini... sy kecik hati.. sy tau awak busy person.. tp lepas bace post nie, janganla awak salahkan sy balik.... sy tau awak nak cakap ape... takmola macam tu..

sy minta maaf awak... sbb sy dah cube nak sampaikan benda nie kat awak.. tp asyik tak berkesempatan, dan rasa macam main2 je.. sy rasa sakit kat hati nie lagi sakit dari kene cucuk jarum bertalu2 kat tempat sama nie.. sy syg awak, bukan sy x faham kerja n aktiviti2 awak.. tp cam sy ckp tadi.. sy terkilan... waktu sy sakit pulak tu awak buat mcm tu.. tak kisah la awak nak buat ape pun kan.. tp awak menyepi jee.. setiap hari end of the day baru awak tanye khabar.. selalu sangat jadi orang yang terakhir tau keadaan sy.. tp sy syukur, sbb awak ingat jugak kat gf awk nie...

sy terkilan awak.. itu je sy nak cakap... sy sedih.. now luka sy dah baik.. takpelah, nnt la bile2 free kita jumpa.. sbb now sy pulak getting busy ngan keje sy... hope awak pulak tak terkilan... sy minta maaf sbb entry nie memang buat awak sakit hati... tp sy sumpah sy syg awak sgt! taknak la jadi mcm nie lagi eik? communication penting kan syg? sy mintak maaf lg sekali.....

"syg, saya nak nangis boleh tak?"


RAHASIA HATI by ELEMENT

Waktu terus berlalu
Tanpa kusadari yang ada hanya aku dan kenangan
Masih teringat jelas
Senyum terakhir yang kau beri untukku
Tak pernah ku mencoba
Dan tak ingin ku mengisi hati ku dengan cinta yang lain
Kan kubiarkan ruang hampa didalam hidupku

Bila aku harus mencintai dan berbagi hati itu hanya denganmu,
Namun bila kuharus tanpamu,
Akan tetap kuarungi hidup tanpa bercinta

Hanya dirimu yang pernah tenangkanku
Dalam pelukmu saat ku menangis


Saturday, March 27, 2010

BILE KITA SYG ORG TU... - tagged -


-ayat2 nie aku amik dr somebody yang post benda nie kat wall fren aku iaitu, Qodiem dr Tagged- memang takde kene mengene ape2 pun ngan aku, cuma aku terfikir, mmg tak dinafikan, benda2 kat bawak nie mmg ada berlaku dalam kehidupan seharian kita kan?-

Biler kiter syg org tu

Kita tnggu dia lame pn x per
Tp biler dia tnggu kiter???dia mrh2
Ati kate ala, adatlah ada yang mnnunggu n dtnggu

Biler kiter syg org tu
Kiter x tdo pn x pe lyn dia yg ngah bsn,
Tp biler kite bosan Ada dia lyn kiter?
Ati kate x pe dia busy kott

Biler kiter syg org tu
Kita gdh ngan dia, kita dim je
Tp dia heboh 1 dnia
Ati kate x pe, dia tension tuu

Biler kiter syg org tu
Kita kol nak ckp ngan dia
Tp dia bg phone kat org lenn atau matikan
Biler jd cm2, x pe
Ati kata, x pe, lyn je, kwn dia, kwn kiter gak

Biler kiter syg org tu
Kita bercerita dgn dia,citer ngan
tunggul lg baik
Tp biler dia bercerita ngan kita
Kita dgr, sepatah2 kite kena ingt...klu x ingat kita yang kena marah
Ati kata x pe syg katakn…

Biler kiter syg org tu
Kita n dia lpr
Tp kiter bg sume roti kita kat dia
Ati kata, ala jagalh ati dia, sian dia….

Biler kiter syg org tu
Kiter sanggup bg dia rest biler dia letih,
Tp biler kita letih, dia srh jugak kiter
lyn dia bila dia bsn
Adil ker? Ati kata, ala bukan selalu pun..

Biler kiter syg org tu
Kita jadi cam org giler dngr dia sakit,
Tp biler kita sakit,
Dia siap kuar ngan kwn2 dia meraikan
hari kesakitan kita,
Ati kata, ala x pe, x kn dia nak
berkepit ngan kita 24 jam

Biler kiter syg org tu
Kita x prnh pntingkan diri sndri
Tp dia hpokrit thp ngaban
Ati kata x per, dia mmg cm2 kene lah trima..

Biler kiter syg org tu
Kiter syg nk tngglkn dia slama2nya
Tp dia x tahu kiter berdpn dgn maut,
Wlpn kiter skt,dia kata kat kiter,sakit
bese2 jer, jgn nk merungut
Ati kata, cmnelah dia biler kiter x de,
msti dia hepi

Biler kiter syg org tu
Kiter x snggp tngk dia derita
Tp dia x prnh hargai diri kiter,
Ati kata, tau x btapa kita syg kan dia????

Biler kiter syg org tu
Kiter snggup tngglkn dia selaam2nya untk dia bhgia
Tp adkh dia tahu pngrbnn kiter??
Ati kata, x pe, janji dia bhgia

Dan……
Biler kiter dh tngglkn dia selama2nya
Dia dtg ziarah pusara kiterr
Dia kata Dia mintak maaf sebab pernah mngata kiter
Dia mintak maaf sebab pernah bt kiter tnggu dia
Dia mintak maaf sebab pernah pksa kita lyn dia time bsn
Dia mintak maaf sebab pernah heboh 1 dnia slh kiter
Dia mintak maaf sebab pernah x hiraukn kol kiter
Dia mintak maaf sebab pernah x dgrluahan ati kiter
Dia mintak maaf sebab pernah bt kiter klprn sbb dia
Dia mintak maaf sebab pernah gnggu waktu rht kiter
Dia mintak maaf sebab x pernah hiraukn skt kiterr
Dia mintak maaf sebab pernah pntingkn diri dia sndri
Dia mintak maaf sebab x prnh tngk pnderitaan kiter

NAMUN SEMUANYA TELAH T`LAMBAT....

HARGAILAH ORNG2 YG KITA SAYANG.....

p/s : ada gak owang yang camnie kan? rasanya tak di nafikan.. cuma takdelah package lengkap sampai macam nie kan...
apepun, it's normal mybe, it's human being kan.. mesti ada yang tak perfect..

Friday, March 26, 2010

SUGGESTION LAYOUT BARU

aku ingat nak tukar layout baru la.. yang nie cam bosan je kan! tu sebab aku dah malas nak update blog! huhu... tapi kalo aku tukar yang baru, aku takut hilang gadget2 kat tepi2 nie... sbb dulu, masa aku tukar layout nie, abis sume hilang.. padahala aku tukar yang blogspot punya gadget.. bukan yang luar punya... nie nak tukar, takut posting2 aku lak yang terdelete...

ada suggestion tak layout yang best2?? aku tak suka yang nampak girlish sangat n tak suka yang pemandangan sangat.. suka yang corak2 abstrak yang color tak bape striking sangat... suggest kan! n suggest kan yang senang nak ditukar, takmo banyak2 proses! huhu..

Thursday, March 18, 2010

NO ONE by Alicia Keys - lagu nie tetap yang terbaik bagi aku..

I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure that it will only get better

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's gonna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

c/o
No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for you

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
This I know for certain

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's gonna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

c/o
No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel

"I know some people search the world
To find something like what we have
I know people will try, try to divide something so real
So till the end of time I'm telling you there is no one"

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you

Oh oh oh oh oh…

Wednesday, March 17, 2010

DENGGI (@_@)

arini aku disahkan kene Denggi... setelah sekian lama aku tak update blog, mesti kowang terkejut bila tiba2 aku tulis entry baru, pasal kene Denggi lak... tapi mujur aku x admit... doctor cuma suh aku minum air banyak2, n esok datang poliklinik lagi untuk amik darah kali ke2... huu.. dahla sakit..

dah bape botol air dah aku minum nie.. termasuk ngan air isotonik.. rasa nak muntah pun ada dah.. ayah pun arini sepatutnya pegi Johor, terpaksa batalkan plan dia, sbb nak bersihkan sekeliling umah.. takut nanti Pegawai Kesihatan datang....

kowang doakan jelah aku cepat sembuh n takde ape2 buruk jadi kat aku eh...

Tuesday, March 16, 2010