My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Menyediakan kelengkapan barangan Kekabu 100% Asli & Padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan!

HALLUUUUU!!

❤بِسْـــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم❤

JUMPER LADY GEGE DISINI PULAK YA! MEH! MEH! BACE KISAH NGARUT KITEE!!

COUNTING THE DAYS....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Little JuNiORRR!!!

pregnancy calendar

Thursday, September 3, 2009

AKU DA ADE RADIO IJAU!!

Yeay !! aku da dapat create playlist sendirik!! DIULANGI ya, aku da dapat create playlist sendirik!! hihi.. (sorry le pada yang terasa tuuu... hahaha!!) Banyak gak la yang aku try untuk add playlist nie.. tapi sume susah nak setting la... yang nie je paling senang sekali... huhu.. poyo je kan?? (maklumla.. kite nie blogger baru.. hihi)..

aku x taula kowang suke ke ngan lagu yang aku letak tu.. ah, kalo x suke pun dulik haper.. hahaha... eh xdela.. aku mmg saje letak lagu slow2.. sebab, xdela nnt kepale kowang ngeng mase ngah bace post2 aku nie kalau lagu rancak sangat kan... so, dengan lagu2 tu jugakla aku buat tido... (ahh, lenanya tidur malam ku di buai lagu2 sebegitu... dan sebenarnyaaaa) hehe..

tapi kan.. cantik kan radio ijau aku tuu?? hehehe...
eh kuat sangat tak lagu2 tu berkumandang??

4 comments:

ikhw@n[j@mil]™ said...

wei..kalau kitorang tetito masa bc blog ko ni cm na???

DIULANG tetito....

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ................

meladygege said...

tetitoooo???? ade aku kisah??? hahahaha!!

cikpingu said...

bodo la korang.. weh ikhwan.. ko dh masuk geng kami g sengal..

meladygege said...

hahaha!!welkam tu the club mera betaa....