My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Menyediakan kelengkapan barangan Kekabu 100% Asli & Padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan!

HALLUUUUU!!

❤بِسْـــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم❤

JUMPER LADY GEGE DISINI PULAK YA! MEH! MEH! BACE KISAH NGARUT KITEE!!

COUNTING THE DAYS....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Little JuNiORRR!!!

pregnancy calendar

Friday, October 9, 2009

SIPUT BABI HANCUR!

haa,, nie post yang aku lupe nak cite,, dari semalam lagi aku nak citer.. lupe langsung! takpelah, aku cite pasal kisah KATAK dulu eh..

mase aku still keje kat SecureXpress-INX Sdn Bhd, alkisahnya aku tengah kelam-kabut nak g keje.. mase tu munirah dah sampai da, tp aku tak siap lagi.. arakian, bile aku da siap, cepat2 lah aku amik heels hitam kesayangan aku tu.. pastu aku terus sarung heels tu,, tetibe aku rase ade yang half load kat hujung kasut tu.. aku ingat mende.. aku sarung lagi sekali.. tp xleh gak.. pastu aku ngomel la sensowang.. "Eii! Imal (adik aku yg bongsu) nie mesti masukkan stokin dalam kasut aku nie!" pastu aku nak seluk tangan, tp tak jadi,, aku intai la kat dalam kasut tu,, tetibe KATAKK!!!!!

terus aku campak kasut tu sejauh dan sekuat yang boleh macam lempar cakera tu! geli giler seh!! terlambung dan terlompat lebih tinggi katak tu! eh tu tajuk lagu sheila on7! heheh! mesti katak tu pun geli perut bile terlambung tinggi dek aku! haha.. pastu aku terus pakai sandal je g keje.. atas moto, kaki aku still rase lembik2 katak tu! eii!! sumpah ngeri! geli! 2x lak tuh jadi camtuh! sabor jelah...

ha, nie kisah SIPUT BABI lak.. mase aku balik keje, aku memang perasan ade siput babi yang besar kat laluan aku nak park motor tepi garaj umah aku tu.. pastu, aku kuar jap g kedai.. da round2 tu, aku pun balik la umah.. aku lalu kat laluan yang siput tu block tu.. aku terlupe pulak pasal siput tu sebenarnya! haha.. pastu, dan2 aku lalu situ, sekali dengar benda pecah! alamak! SIPUT BABI tu telah hancur lenyek dan pecah cangkerangnya yang besar dek terlenyek oleh moto aku!
ha, itu jelah citenyer,,, renung2kan,, dan selamat beramal!

2 comments:

Sora said...

kekekke. geli prot baca post ni. yg psl katak tu mmg bes. mesti katak tu rasa mcm berada dlm roller coster ble kna lempar. :)

meladygege said...

hahaha... tau xpe!