My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Menyediakan kelengkapan barangan Kekabu 100% Asli & Padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan!

HALLUUUUU!!

❤بِسْـــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم❤

JUMPER LADY GEGE DISINI PULAK YA! MEH! MEH! BACE KISAH NGARUT KITEE!!

COUNTING THE DAYS....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Little JuNiORRR!!!

pregnancy calendar

Friday, October 9, 2009

DEMAM - MASUK HARI KE-5

harini dah nak masuk hari ke-5 aku demam.. biasenye 3 hari je aku da sihat balik.. patutnya aku kene p check darah.. tapi aku baru je start keje baru nie seminggu.. dah start MC 2 hari.. pastu kalo tambah MC lagi tadi sebab nak amik darah, da 3 hari aku MC.. taknaklah.. ape pulak perception boss kat aku nanti..

ade gak yang cakap suh aku amik darah dulu, pastu baru gie keje.. hello! ingat amik darah tu tak sakit ke? tak boleh pitam ke? dahlah pastu aku nak harung nyawa sengsowang naik motor ke sunway dekat 40 minit! kalo jadi ape2, tak ke naya? kene fikir gak kesan akan datang.. so, kalau nak amik darah, better hari yang kite leh rest gak.. mmg la amik darah tak sebanyak nak menderma darah.. tp aku nie dahla kurus kering.. buatnya bape kali die cucuk urat aku ngan jarum tu nak amik darah camne? cucuk banyak kali sebab tak jumpe urat macam adik aku dulu.. ha, camne? sakit tauu..

insyaallah, hari minggu nie aku nak p check darah.. lagipun weekend aku tak keje.. so, boleh rehat sikit.. kepada kengkawan fb aku, leader aku, boss aku, tanx alot for ur concern! and last but not least, Mr Bam .. tanx alot,,

aku dah tak larat nak habiskan ubat yang ade, tekak perit, lidah pahit, berat macam makin susut bile demam nie.. huuu,,, jadi anorexia la aku.. hehe.. ape2 pun, doakanlah aku cepat sihat k..

3 comments:

Sora said...

hehehe.. kalo ajd anorex mmg xde isi dh. pas ni jumpa tgh jln dah x cam muka tasya. hihihi.. sakit woo amik darah. seriau.. dh la jarum bsar. aduiiiiiiiiiii.. ble nurse amik darah org x tgk lgsung. pejam je.

pe2 pun cepat sembuh k. n smile always. :)

meladygege said...

ish.. taknak lah amik darah..

meladygege said...

ish.. taknak lah amik darah..