My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Menyediakan kelengkapan barangan Kekabu 100% Asli & Padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan!

HALLUUUUU!!

❤بِسْـــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم❤

JUMPER LADY GEGE DISINI PULAK YA! MEH! MEH! BACE KISAH NGARUT KITEE!!

COUNTING THE DAYS....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Little JuNiORRR!!!

pregnancy calendar

Wednesday, October 7, 2009

BEST FWEN TUNANG *ASZUAT & AYUNI* ~ SIKIT PUN TAK INFORM...

baru-baru nie aku bukak myspace aku.. sebab dahlame sangat aku tak bukak myspace.. pastu ade best fwen aku mase skola, Awat, ade komen pic aku kt myspace tu.. pastu aku pun view la jugak profile die.. n aku terkejut sangat ade album tulis "Engagement Day"....

aku taktau la nak gambarkan cemane perasaan aku time tu.. sedih sangat... sikit pun die x inform aku.. ntahla... betul-betul kecik hati.. padahal aku ngan tunang die pun kira rapat gakla.. hurm.. tak mengharap pun dia jemput kan.. tapi kurang2 bagila tau.. serius aku kecik hati sangat ngan kowang.. sowie eh.. aku tak pandai nak sorok ape aku rasa.. i'm very transparent person..

TAKPELAH.. mungkin kowang terlupe dah kat kawan kowang yang sowang nie.. huhu.. walaucamne pun, xpelah.. aku tetap doakan kowang kekal bahagia sampai bila2.. aku seronok, akhirnya kawan aku yang sorang nie, dah pun jumpe dengan pilihan hati yang tepat.. Aszuat, kalo kowang tak jemput aku kawin nnt, putus kawan k... hehe.. Ayuni, jaga Awat betul2.. dia da banyak kecewa dulu.. n kita percaya awak mmg pilihan yang tepat utk Awat.. suka sangat tengok kowang sesame..! btw, Ayuni, awak cantik sangat mase tunang, n barang hantaran awak n pelamin pun tersangat laaa cantik! serius!


TENGKU KHAIRUL ASZUAT & NURAIN AYUNI,,,,

TAHNIAH ATAS PERTUNANGAN KOWANG!!!




NURAIN AYUNI & TENGKU KHAIRUL ASZUAT



cantikkan?



tahniah sekali lagi kowang!!!




hantaran pun cantik2 belaka..



so beautifulll.....

3 comments:

cikpingu said...

chantek2..

yeke weh..xinform kat ko..
smpi ati awat ek..huhuhuhu..

cun giler ayuni ni.. tp nk cmne.. mmg die cun pun..
tema lebih kurang aku je..

Shafie said...

bestnye kwn kamu tu da tunang ek.

hmm..jgn kecik2 ati lg k :)

meladygege said...

takdela.. takde kecik hati da.. happy for them!