My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Menyediakan kelengkapan barangan Kekabu 100% Asli & Padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan!

HALLUUUUU!!

❤بِسْـــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم❤

JUMPER LADY GEGE DISINI PULAK YA! MEH! MEH! BACE KISAH NGARUT KITEE!!

COUNTING THE DAYS....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Little JuNiORRR!!!

pregnancy calendar

Friday, October 23, 2009

CUPCAKES + POTRAIT

Rindu nak makan cupcakes! wahhh!! teringin giler! lame betul aku tak makan.. aku nie, cupcakes, muffin, memang aku agak suka la.. taktau nape.. teruja kot makan dalam cuppies tuu.. hehe.. tapi yang sebenarnya, aku geram tengok design2 cuppies tu.. kalo yang rasa dia pun sedap, mmg berbaloi-baloi la.. hehe..

teringat lak aku pada cuppies yang kak ain perkenalkan kat aku dulu.. start dr tu, terus aku jatuh cinta! hehe.. and tanx to kak ain gak, sebab pkenalkan aku ngan kak dhiya-tokey cupcakes..hehe..

untuk bufday Mr Bam 29 Mei aritu, aku tempah cupcakes thru online.. Kak Dhiya la bakers dia.. bile aku tengok pic2 dalam blog kak dhiya nie, aku sangat la teruja dengan design2 dia.. so aku pun amik keputusan nak bagi cuppies kat Mr Bam aku tu,, almost a month jugak aku deal ngan kak dhiya ttg design dia, color die, n delivery dia,, aku pilih tema AC Milan untuk design cuppies tu...

hari yang dinanti pun tiba.. aku da excited da nak tengok cuppies tu.. n aku happy sangat bile tengok cuppies tu.. cuma ada beberapa perkara la yang buat aku sedikit patah hati tentang cuppies tu..
1) aku mintak design lain.. tp dapat design lain... hurmm.. agak kecewa dah kat situ...
2) kalo ikutkan cuppies aku tu, walaupun design die lain, tapi agak cantik.. tapi yang membuatkan dia jadi tak cantik, bila decoration dia agak messy.. nak tau sebab ape? sebab cuppies tu terbalik dalam keta masa nak anta kat aku.. katanya emergency break...

so aku agak terkilan gakla.. sebab aku nak bagi to someone special kan.. tetiba dapat camtu lak.. tapi takpelah.. xkan aku nak marah2 lak even memang kecewa sebab ape yang aku bayangkan, xla seindah realiti.. nak taknak, aku kasi jugak pada Mr Bam aku tu.. malu sebenarnya nak kasi.. rasa xnak bagi je, nak makan sendiri.. sebab messy tu punya pasal.. tp aku xkan serik nak try order lagi ngan kak dhiya!

tapi aku bagi jelah walaupun aku tutup mata masa dia bukak kotak cuppies tu.. apepun, i hope u love it.. i x sangka lak jadi camtu.. lain rancang, lain dapat.. tp agak happy sebab dia terkejut tengok cuppies tu.. tambah2 lak tu team yang die suka.. plus aku kasi kat dia potret gambar kami berdua masa pegi teater Puteri Gunung Ledang The Musical... hehe.. untuk taun depan, nak bagi hadiah ape pulak ek? aku suka bagi pelik2.. tak suka bagi yang common2 nie.. biar die ingat hadiah tu sampai bile2... hehe..

okla, aku upload pic cuppies yang aku cite nie, ngan potret kami yang aku jadikan hadiah bufday Mr Bam, 29 Mei 2009 yang lepas... so, kowang tengokla ek n bagi pendapat kowang...



niela die.. nampak messy kan?


die cakap terbalik dlm keta..


tp takpelah.. overall ok..


and, niela potret aku ngan die... ok tak?

6 comments:

Shafie said...

cantiknye cupcakes..hee

weewitt potret siap ek :)

ZeQ said...

ok je cupcakes tu.. tang mane yg messy nye?
yg penting ikhlas & cdap ;)
nyam2!!

meladygege said...

shafie ! hehe cantik kan? tp kalo awak tengok kawan kita punya, same design, lagi cantik! kemas sangat!

zeq ~ kalo awak tengok comparison die, mesti awak tau tang mana yang messy,, hehe.. tp xpela.. da lepas pun kan..
tapi memang sedapppp!!!

shuhadatulain said...

Wah wah wah....kan?kan?cute..tapi boleh je try lagi sebab Dhiya punya cupcakes sedap not only cantik kan?

shuhadatulain said...

Ala...cutenye..tapi leh jer order lagi kan? Dhiya punya cupcakes yummy...not only cantik kan?kan?windu awakkkk...

meladygege said...

kak ain ~ tula pasal! sy suka cupcakes dia.. sebab tu sy cakap sy tak serik nak order lagi!
dia punya design ade macam2 design.. plus mmg sedap gilerrssss!!!
tp mybe yang 1st nie xbape menjadi sangat, tapi tu tak buat kita serik! hehe.. nak order lagi!!!