My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Menyediakan kelengkapan barangan Kekabu 100% Asli & Padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan!

HALLUUUUU!!

❤بِسْـــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم❤

JUMPER LADY GEGE DISINI PULAK YA! MEH! MEH! BACE KISAH NGARUT KITEE!!

COUNTING THE DAYS....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Little JuNiORRR!!!

pregnancy calendar

Tuesday, February 2, 2010

FEW THINGS ABOUT LADY GEGE


~ SUKA/LOIKE/LURVE/YUMMEYH! ~


1. ketawa! 2. roses!!!! 3. facebook.. ehek! 4. buat lawak! 5. ceria ! 6. FULL HOUSE korean drama!! 7. blogging! 8. meluahkan/mengekspresikan perasaan melalui melodi dan lirik lagu! 9. amik & bergambarr!! kechittt! (bunyik camera snap! hihi!) 10. vacation!! (tapi now kene kurung) =( 11. pizza & ayam penyet! 12. jumpe bf titee.. tenang je dapat tengok muka dia.. haishh...... (^^,) 13. koleksi buku lirik - 13 buku! 14. majalah Blues Untuk Aku - ada 200 majalah! 15. perfume! 16. buat bisnes! 17. lepak dalam bilik jer.. (inilah syurga aku) 18. tebbie bum! 19. mekap! lagi2 susuk aku - eyeliner! wajib! 20. orange twister! 21. color coklat, purple, merah, hijau! 22. suka bergaya, tp belum mencapai badget nak betul2 bgaya 23. kasut / heels!!!! 24. mestilah sayang ZAKI ADNAN aku! :)


~ TAK SUKA/DONT LOIKE/HATE/HAK TUIHHH! ~

1. tak boleh hidup tanpa FACEBOOK! (owh no!!!) 2. hate facebook chat! 3. habuk/asap. 4. tak suka dipaksa! haippp! 5. jangan cakap TAK BOLEH kat aku! nanti aku buat gak! 6. lipas, serangga! 7. tak suka owang yang SEMBANG BUAT OWANG BIMBANG! 8. jangan ketawakan aku mcm owang bodoh! 9. membebel 10. gula-gula 11. biskut 12. aiskrim (kdg2) 13. tak suka lipstick/ lipbalm/gloss


~AKU NIE SEORANG yaNg~ (^^,)


1. pemalas & pemalu! ihik!
2. comel! (hakhak!) 3. cepat termenung.. (@_@) 4. online sepanjang masa.. tak kuar pun takpe! 5. sensitif! 6. baran 7. degil yang teramat 8. kureng sket dalam mengemas bilik, tapi sangat suka interior deco! 9. gelabah bila hp kene bar! 10. giler-giler! 11. suka mengajuk & merajuk! 12. tak pandai langsung masak! 13. suka nak bertanya kowang, ada nak tambah ape2 lagi ke? hikhik!


MEH! AKU BAGI CHANCE KAT KOWANG,
NYATAKAN AKU MENGIKUT PANDANGAN KOWANG!
YANG TAK BEST, AKU DELETE! HAHAHA...




2 comments:

LyzX said...

Hahaha... aku yg pertama komen ke? X pe la... tuk x menghampakan ko aku komen ye... tp aku x mo komen pasal siape ko... kite kena ikhlas dalam sesebuah hubungan persahabatan... susah senang dilalui bersama... tolong menolong... ape lg ek... x de la kot... nnti2 kalu aku dpt idea, aku wat karangan BM kt sini eh... hahaha... bubai... n hope u happy always...

Sora said...

haaaa tu je aku nk taip. hehehe