My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Menyediakan kelengkapan barangan Kekabu 100% Asli & Padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan!

HALLUUUUU!!

❤بِسْـــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم❤

JUMPER LADY GEGE DISINI PULAK YA! MEH! MEH! BACE KISAH NGARUT KITEE!!

COUNTING THE DAYS....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Little JuNiORRR!!!

pregnancy calendar

Friday, December 4, 2009

BUAT MEMBER by Taugeh

Lagu nie tersangat2 lama aku cari MP3 dia tau.. since aku form 2 lagi.. tak sangka lak boleh jumpa! lirik nie selalu aku post kat status facebook aku.. so, buat kengkawan, layyyaaaannnnn~

Lirik Lagu Taugeh - Buat Member :

Pagi lagi keluar rumah
Tepat masa tentu punya
Belum makan terus belah
Happy happy layan kepala

Jumpalah member sembang
Sampai tunggang langgang
Kalaulah boleh nak sembang
Sampai hari siang

Tak nak henti, Kena bagi
Story lagi, Sembang lagi
Gelak lagi, Yang penting happy

Matahari dah terbenam
Nak mandi pun dah malas
Happy sampai tengah malam
Nanti balik baru puas

Tetapi ingat semua ini ada sempadannya
Kalau dah jadi baru nak ingat dunia

Kalau happy, Tentu pasti
Lupa diri, Ingat nanti
Pada hati, Biar ingat diri

1 comment:

Sora said...

(tandakan 'like' mcm kat fb) ekeke ;D