My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Menyediakan kelengkapan barangan Kekabu 100% Asli & Padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan!

HALLUUUUU!!

❤بِسْـــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم❤

JUMPER LADY GEGE DISINI PULAK YA! MEH! MEH! BACE KISAH NGARUT KITEE!!

COUNTING THE DAYS....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Little JuNiORRR!!!

pregnancy calendar

Monday, June 10, 2013

SET TILAM KEKABU ORIGINAL BABY

Salam!

Dah lama sy tak came up dengan ape2 entry kan.. 
kalini sy nak share, sy ada jumpa harga best untuk mommy2 
yang tercari-cari Set Tilam Kekabu Baby yang original Kekabu!
biasanya kita jumpa kat facebook, harga yang original
adalah sekitar RM250-RM350 kan?
kalini korang mesti tak caya harga dia!

ha.. nie dia...



ini adalah sample untuk set tilam baby sy sendiri
dan sy pilih fabric alas set nie..
kalau korang nak fabric tu corak LV ke ape ke, terpulang!
bagi sy kain, sy hantar pada supplier! 
kalau ada yang nak ready made, lagi mudah! 
cuma alas tu bercorakkan cotton biasa la, 
macam teddy bear, kartun2, kereta, pinkish, boyish..

jum sy kasi measurement!


SET TILAM BABY KEKABU ORI 

• 2 Bantal Kepala
• 2 Bolster
• Tilam (28' x 39')
• Anggaran Tebal Tilam : 14cm

Ready Made : RM130
Own Fabric : RM120
* not include postage
* 1-2 weeks ready for custom made

* tilam nie mmg empuk, tebal & sejuk! kekabu kannn! hehe..
* ini sample set tilam baby kekabu untuk baby sy sendiri, sy x ada gamba sample lain.
* fabric sendiri ; perlukan 4 - 4.5meter kain COTTON sahaja
* ready made : normal kain gambar kartun / bear / kereta / pinkish / boyish
* harga lebih rendah dari harga biasa!!!


so sape-sape yang berminat, atau ada kawan2 korang yang sedang mencari2 set tilam murah,
bole la roger2 kita okie!
kita akan amik stock every weekend je insyaallah..


5 comments:

Liza Aziz said...

sis, ader jual kekabu sahaja tak? klu ader saya nak order. Tq

akmal nur yusof said...

nak order mcm mane??? boleh bagi no hp x???

nnt emailkan dekat sy.. nurzayyani20@gmail.com

Nur Hidayah Mohd Khair said...

Hiii. I berminat dgn set tilam tu. Mcm mana nak contact u?

Nur Hidayah Mohd Khair said...

Hiii. I berminat dgn set tilam tu. Mcm mana nak contact u?

meladygege said...

Liza - ade liza.. sorry lambat.. sms / whatsapp sy eik.. 0124027662

akmal & hidayah - okie nnt sy contact.. ni no sy.. 0124027662