My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Menyediakan kelengkapan barangan Kekabu 100% Asli & Padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan!

HALLUUUUU!!

❤بِسْـــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم❤

JUMPER LADY GEGE DISINI PULAK YA! MEH! MEH! BACE KISAH NGARUT KITEE!!

COUNTING THE DAYS....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Little JuNiORRR!!!

pregnancy calendar

Tuesday, November 8, 2011

Ex-Ouzmate

malam nie aku rasa susah sangat nak tido.. tak tau nape.. macam-macam yang aku fikir.. bila tengok ex-housemate dah ada anak, n yang dah ada life sendiri, aku rasa sebak sangat.. we used to do a lot of thing together.. a lot.. aku rindu sangat kat dorang.. but seems hard to keep in touch wif them sebab masing-masing dah ada family, dah busy nak kawen, busy ngan career life masing-masing..

study life aku tak sebest orang lain.. aku tak ramai kawan.. tapi kawan yang aku ada beberapa orang tu la yang buat aku rasa study life aku complete walaupun result tak cantik.. aku tak sangka aku akan dpt kawan macam dowang.. walaupun aku antara beberapa org je yang tak further degree, tapi dowang masih usaha nak keep in touch ngan aku... walaupun kdg2 aku ngelak contact ngan dowang..

bukan sebab aku taknak kawan ngan dowang lagi.. tapi sebab macam aku cakap.. study life aku tak best.. macam tu gak school life aku .. primary n secondary.. jangan tanya nape.. aku tak tau.. mungkin takde orang nak kawan ngan aku.. ya.. aku ada 3000+ friend in facebook.. 87 follower in blog.. and 93 follower di twitter.. tapi takde sorang pun yang aku rapat sebenarnya.. mungkin aku yang jauhkan diri.. sbb aku taknak sakitkan hati orang.. dan aku penah digelar talam dua muka walaupun itu sangat luar niat aku.. oleh itu aku amik keputusan utk tak buat apa2 friendship yang last longer forever..

tapi tak bermakna aku lupa dowang sume.. tak.. dowang tak salah apa-apa pun.. cuma aku yang selesa pilih jalan mcm nie.. teringat ngan Des, kita kumpul duit syiling semata-mata nak beli nasi lemak sbb dah takde duit langsung.. bila balik dr beli nasi lemak, tetibe pakgad marah2 kita x tentu pasal.. mesti ko ingat lg kan des? n time tu kalau ko ingat, aku menangis depan pakgad tu.. aku tanya ape lg tak kena ngan kita 2 orang, dahla duit pun xde.. share lagi nasik lemak tu.. last2 pakgad tu lembut hati.. kan des?

macam-macam kisah sebenarnya.. tapi aku tak rasa kita boleh berkumpul lagi macam dulu-dulu. satu rumah. bergelak ketawa sampai tgh malam.. mandi ramai2 sampai 4 pagi.. rakam video raya, mekap2 pukul 4/5pagi.. sambut birthday, main kejar2 calit cream cake.. tunggu bas kat pkns.. makan kat kedai pak halim, warung dimana lagi, n kedai kuning.. gie kandang, ntahlah.. aku taknak ingat dah.. aku rindu ko sangat...... cukuplah..

2 comments:

INI WILAYAH AKU said...

nape ko suke buat aku nanges?aku benci bace smue ni sbb aku rindu zmn2 kite dlu..kalau la boleh masa tu diulang,aku nk record 1 by 1..sbb bnyk sgt memori kite!leh x kite kumpul ramai2 dok serumah mcm dlu blk??huu...

meladygege said...

huuu.. aku sedey gileeeee..... sumpah tak tipu... aku rinduu... aku nak sangat serumah ngan ko balik... rindu gile weh...