My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Menyediakan kelengkapan barangan Kekabu 100% Asli & Padat secara ONLINE dengan harga paling berpatutan!

HALLUUUUU!!

❤بِسْـــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم❤

JUMPER LADY GEGE DISINI PULAK YA! MEH! MEH! BACE KISAH NGARUT KITEE!!

COUNTING THE DAYS....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Little JuNiORRR!!!

pregnancy calendar

Friday, July 24, 2009

KAWAN BAIK? ADE KER?

Kawan? bagi aku dalam hidup nie aku tak pernah ade kawan baik yang bebetul karib.. Ya.. aku ade ramai kawan baik.. tapi aku tak pernah ade kawan karib yang sentiasa ikhlas susah senang ngan aku.. bagi aku mereka sume ade waktu aku senang dan gembira je.. Bila aku susah, xde sape pun yang tampil membantu.. Memasing ade je alasan..

Bila aku rasa aku da temui kawan baik, itu cume sementara, kerana lepas tu mereka la tikam aku dari belakang.. So, memang tak ade istilah kawan baik bagi aku.. Mereka memang kawan aku dunia akhirat.. Tapi aku memang belum betul-betul jumpa kawan yang dinamakan karib tu..

Kepada kawan-kawan baik aku yang membaca coretan nie, aku minta maaf kalau korang tersinggung.. Korang memang baik dan best pada aku.. Bukan semua yang aku maksudkan ada mase waktu aku senang je.. Ade segelintir la.. Tapi pada aku, aku mmg belum jumpe yang sehati dan sejiwa ngan aku..

Ape-ape pun, aku memang sayang korang, dan korang memang special pada aku.. kerana aku sangat menghargai makna dan erti persahabatan antara kita.. Mungkin juga aku ditakdirkan untuk bersusah sendiri dan bersenang dengan kalian.. aku mintak maaf kalau ada perkataan aku yang menyinggung perasaan korang.. aku sayang korang.. korang tetap yang terbaik bagi aku..
Thanks sebab sudi kawan ngan aku.....

No comments: